Kanalı silmək və ya dayandırmaq

Son yeniləmə: 27 sentyabr 2026 · 3 dəq oxunur

Kanalı yalnız administrator silə bilər. Silinən kanalın söhbətləri və mesajları da silinir, geri qaytarmaq olmur.

Addımlar

  1. 1

    Sil düyməsini basın

    Parametrlər › İş sahəsi parametrləri › Gələn qutular siyahısında kanalın sağındakı zibil qutusu nişanlı «Sil» düyməsini basın.

    Sil düyməsini basın
  2. 2

    Silməni təsdiqləyin

    «Silməni təsdiqlə» pəncərəsində kanalın adını olduğu kimi yazın və «Bəli, sil» düyməsini basın. Silmə arxa planda gedir.

    Silməni təsdiqləyin
  3. 3

    Silmək əvəzinə dayandırmaq

    Kanalı müvəqqəti söndürən ayrıca düymə yoxdur. WhatsApp QR kanalında kanalın «Parametrlər» bölməsindəki «Bağlantını kəs» düyməsi nömrəni ayırır, sonra «Qoşul» ilə yenidən qoşmaq olar. Kanal AI Agent-ə bağlıdırsa, onu Clomni AI › Gələn qutular səhifəsində «Əlaqəni sonlandır» ilə ayırın.

    Silmək əvəzinə dayandırmaq